img_7719
img_7720img_7725img_7756img_7762

Makramé karóra – smaragdzöld, fekete

3.490 Ft

Smaragdzöld és fekete selyemzsinórral készített karóra, makramé technikával. Az óra számlapja fehér, a számok és mutatók pedig fekete színűek, amely segít abban, hogy egy pillanat alatt, a szem megerőltetése nélkül is megtudjuk a pontos időt. Hagyományos óraelemmel működik, cseréjét pár perc alatt el lehet végezni, speciálisabb eszközök nélkül is.

Az egyedi mintázatú, kb. 2 cm széles szíj elegánssá, divatossá varázsolja az órát. Tökéletes választás egy különleges eseményre, de akár hétköznapi, rohanó életben is.

Állítható méretű, így minden csuklóméretre tökéletes. A csomózásnak köszönhetően az óraszíj tökéletesen felveszi a csukló formáját, ezért az nem áll el, nem mozdul el, a csúszózár segítségével pedig mindenki könnyedén beállíthatja a megfelelő méretet.

Az órát a rendelés leadását követően készítem el, ezért előfordulhat, hogy a képen látható óraszerkezet már elfogyott, és csak más típusúval/formájúval tudom helyettesíteni. Erről a megrendelést követően mindenképpen értesítelek/egyeztetek.

Kategória: Címke:

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Értékeld Te elsőként! “Makramé karóra – smaragdzöld, fekete”