Makramé nyaklánc, szív alakú tigrisszem medállal
Makramé nyaklánc, szív alakú tigrisszem medállalMakramé nyaklánc, szív alakú tigrisszem medállalMakramé nyaklánc, szív alakú tigrisszem medállalMakramé nyaklánc, szív alakú tigrisszem medállalMakramé nyaklánc, szív alakú tigrisszem medállal

Makramé nyaklánc, szív alakú tigrisszem medállal

5.490 Ft

Magas minőségű, viaszolt poliészter szállal, makramé technikával készített nyaklánc, szív alakú tigrisszem kővel.

Az tigrisszem kő mérete a legszélesebb pontokon kb. 45 x 45 mm.
A nyaklánc nem tartalmaz fém alapanyagokat, így fémérzékenyek is hordhatják, színe pedig tartós marad, és melegebb időben nem hagy kellemetlen, fekete foltokat a bőrön, mint a fém lánccal készített nyakláncok. Állítható méretű, ezért mindenki könnyedén be tudja állítani a kívánt hosszúságot.

A tigrisszem segít a kiegyensúlyozott, beleérző, mások javát szolgáló döntések meghozatalában, a „bírók kövének” is nevezik. Felülemelkedést, egy egészséges hátralépést ad, ahonnan jobban áttekinthetők a probléma részletei. Segít oldani az érzelmi megrekedést, a bizonytalanságból adódó lelki blokkokat oldja. Nyitottabbá tesz a külvilágra, segít tisztán látni. Ezzel segíti az emberek közötti kapcsolatokat, megvédi a barátságokat, és segít elkerülni a hamis barátokat.

Csak 1 maradt készleten

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Makramé nyaklánc, szív alakú tigrisszem medállal” értékelése elsőként