Kék makramé nyaklánc szív alakú sárkányvéna achát medállal
Kék makramé nyaklánc szív alakú sárkányvéna achát medállalKék makramé nyaklánc szív alakú sárkányvéna achát medállalKék makramé nyaklánc szív alakú sárkányvéna achát medállalKék makramé nyaklánc szív alakú sárkányvéna achát medállalKék makramé nyaklánc szív alakú sárkányvéna achát medállalKék makramé nyaklánc szív alakú sárkányvéna achát medállalKék makramé nyaklánc szív alakú sárkányvéna achát medállal

Kék makramé nyaklánc szív alakú sárkányvéna achát medállal

6.990 Ft

Magas minőségű, viaszolt poliészter szállal, makramé technikával készített nyaklánc, szív alakú achát kővel.

Az achát kő mérete a legszélesebb pontokon kb. 45 x 45 mm.
A nyaklánc nem tartalmaz fém alapanyagokat, így fémérzékenyek is hordhatják, színe pedig tartós marad, és melegebb időben nem hagy kellemetlen, fekete foltokat a bőrön, mint a fém lánccal készített nyakláncok. Állítható méretű, ezért mindenki könnyedén be tudja állítani a kívánt hosszúságot.

A sárkányvér achát támogatja a fizikai, szellemi és érzelmi egészségünk megfelelő működését. Nyugtató kő, oldja a stresszt, gyógyítja az érzelmi sérülések okozta szívfájdalmakat, fejleszti a szellemi tevékenységet, az emlékezőképességet. Az achát elnyeli a negatív energiákat, segíti a spirituális fejlődésünket, fokozza a kötődést a kollektív tudathoz. Elősegíti önmagunk elfogadását, ami aztán erősíti az önbizalmunkat. Jótékonyan hat az önelemzésre és a rejtett körülmények felismerésére; ráirányítja a figyelmünket bármilyen rendellenességre, amelyik megakadályozza, hogy minden tekintetben jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Csak 1 maradt készleten

Kategória: Címkék: ,

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Kék makramé nyaklánc szív alakú sárkányvéna achát medállal” értékelése elsőként